Diceblasters-tiimi

Lauri Maijala

Olen kohta nelikymppinen kangasalalainen koulunkäynninohjaaja. Taustalta löytyy opiskelua mediataiteiden ja -tieteiden parissa, sekä uutteraa harrastuneisuutta roolipelirintamalla aina 90-luvulta lähtien. 

Luontoretkeily on aina ollut lähellä sydäntä. Erityisen innokkaasti olemme ryhtyneet tutustumaan suomalaisiin luoliin ja rotkoihin.

Muualla:
Retkipaikka
RPGgeek entry
Guild Blog


Ville Halonen

Neljäkymmentä tulee täyteen tänä kauhun vuonna 2020. Luen, pelaan ja katson kaikenlaista hyvää enemmän kuin ikinä, sen mitä lapsiltani ja ehdin. Monta vuotta meni pelatessa lähinnä roolipelejä, mutta hiljakseen olen pelannut PC- ja konsolipuolen backlogia läpi ja samalla opetellut olemaan aina häviämättä lautapeleissä.

Noin yleensä viihdyn sisätiloissa, kävelyllä tai viime aikoina skeittaamassa (ekologisempi keski-iän kriisi kuin Härley-Dävidsön).

Blogiaiheiden ulkopuolelta lämmittävät mm. laulaminen, kahvihifistely, ruoka ja zen.


Sami Villa

”Vanhemmat kuolivat kiven alle, ryhtyi warrioriksi.”

Näin kuului ensimmäinen roolipelihahmolle kirjoittamani taustatarina yli 20 vuotta sitten. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, pelaan intohimoisesti rooli-, digi-, ja lautapelejä, mutta kirjoitan roolihahmoja enimmäkseen muille osana murhamysteerejä, eli tuttavallisemmin larppeja tuottavaa yritystä.

Rakastan avaruutta ja scifiä. Kotoa löytyvät kissa ja kumppani. Hail Satan.

Harri Hursti

38-vuotias Porilaistunut, mutta syntyjään Tampereelta oleva sairaanhoitaja ja perheenisä. Työurani olen tehnyt tyystin psykiatrian parissa. Toiveissa suoriutua vielä joskus laillistetuksi psykoterapeutiksi. 

Pelihistoriaa on muiden tapaan lapsuudesta asti, ja roolipelien parissa aikaa on kulunut hieman vaihdellen yli 25 vuotta. Myös lautapelit ja figuilu vievät sitä vähäistä aikaa, jota perheeltä ja työltä jää. Harrastan myös rugbya.

Tässä blogissa lähinnä pelaajana Laurin peleissä, kenties satunnaisena postaajana. Omaakin kampanjaa alan pian lämmittelemään koronavuosien tauon jälkeen.

Petri Kuha

Roolipelit ovat olleet elämässä mukana ala-asteelta lähtien ja toiveissa on, että rakasta harrastusta saa jatkaa vielä vanhainkodissakin. Kaikki genret maistuu, mutta eniten on tullut kulutettua fantasiaa ja Call of Cthulhua.

Diceblasters porukan kanssa tulee pelattua melkein poikkeuksetta Laten vetämää ”Isiemme synnit” maailmaa, mutta viimeaikoina olen päässyt tutustumaan myös Praedoriin.

Vuonna 2021 sovittelin ensimmäistä kertaa kunnolla pelinjohtajan viittaa harteille ja se on ollut parhaimmillaan aika hauskaa!

Muista harrastuksista löytyy esim. musiikki, lautapelaaminen ja tietokonepelit (erityisesti isometriset rpg:t).