Diceblasters-tiimi

Lauri Maijala

Olen kohta nelikymppinen kangasalalainen koulunkäynninohjaaja. Taustalta löytyy opiskelua mediataiteiden ja -tieteiden parissa, sekä uutteraa harrastuneisuutta roolipelirintamalla aina 90-luvulta lähtien. 

Luontoretkeily on aina ollut lähellä sydäntä. Erityisen innokkaasti olemme ryhtyneet tutustumaan suomalaisiin luoliin ja rotkoihin.

Muualla:
Retkipaikka
RPGgeek entry
Guild Blog


Ville Halonen

Neljäkymmentä tulee täyteen tänä kauhun vuonna 2020. Luen, pelaan ja katson kaikenlaista hyvää enemmän kuin ikinä, sen mitä lapsiltani ja ehdin. Monta vuotta meni pelatessa lähinnä roolipelejä, mutta hiljakseen olen pelannut PC- ja konsolipuolen backlogia läpi ja samalla opetellut olemaan aina häviämättä lautapeleissä.

Noin yleensä viihdyn sisätiloissa, kävelyllä tai viime aikoina skeittaamassa (ekologisempi keski-iän kriisi kuin Härley-Dävidsön). Blogiaiheiden ulkopuolelta lämmittävät mm. laulaminen, kahvihifistely, ruoka ja zen.


Sami Villa

”Vanhemmat kuolivat kiven alle, ryhtyi warrioriksi.”

Näin kuului ensimmäinen roolipelihahmolle kirjoittamani taustatarina yli 20 vuotta sitten. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, pelaan intohimoisesti rooli-, digi-, ja lautapelejä, mutta kirjoitan roolihahmoja enimmäkseen muille osana murhamysteerejä, eli tuttavallisemmin larppeja tuottavaa yritystä.

Rakastan avaruutta ja scifiä. Kotoa löytyvät kissa ja kumppani. Hail Satan.