Praedor-seikkailu: Gadarosin kadonneet luut

Lyhyesti: Praedorit palkataan Gadarosin luostarin apotin toimesta selvittämään Autuaan Gadarosin kadonneiden luiden arvoitus. Seikkailu sijoittuu luostariin (ja sen ympäristöön) Itäisissä kuningaskunnissa.

Tunnustus: fiktion kirjoittaminen on vienyt vapaa-ajan, joten uusin Praedor-seikkailuni on jäänyt kesken. En sano torsoksi, sillä kyllä tälläkin pärjää. Liiallinen yksityiskohtaisuus voi jopa olla haitaksi.

Seikkailu sisältää ihmiskauppaa sekä uskonnollisia teemoja.

Lataa Gadarosin kadonneet luut TÄSTÄ (pdf)

Lisään seikkailun myös fanimateriaalisivulle. Toivottavasti saan päivitettyä tämän ihan kokonaiseksi seikkailuksi. Ville Vuorela on vihjaillut, että tuleva Kavala kirja sisältäisi jotakin materiaali myös Itkevästä idästä, joten ainakin sen julkaisun jälkeen seikkailuun saataneen päivityksiä.

Tokikin otan myös äärimmäisen mielelläni vastaan kommentteja ja ehdotuksia seikkailun suhteen.

Yritykseni luoda AI:n avulla kansikuva luista alttarilla eivät selvästi menneet ihan putkeen. Mutta nätti kuva tuli kuitenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s