Sessioraportti: Keystone Heights, s01e03

Franklin Perez – Peetu
Jack Marshall – Jani
Zander Badenhorst – Mikko

Jeremy “Jeff” LyonPetri

Badenhorst palaa Marshallin mökille. Hän kertoo jäljittäneensä suurien karhujen jälkiä syvälle Black Hillseille ja paikantaneensa mahdollisesti Punakruunun pesän. Kapean rotkon suulle oli pystytetty uusia toteemeja ja sinne oli tuotu uhrilahjoja. 

Agentti Perez on kuitenkin sitä mieltä, että Keystone Heightsissa asuu niin paljon asehulluja, että nämä kyllä varmasti hoitelevat karhut, jos niistä koituu ongelmia. Virginian kohtalo on kuitenkin tutkijoiden päähuomionkohteena, joten nelikko päättää jakaantua kahteen tiimiin, etsiäkseen johtolankoja useammasta kohteesta.

Marshal ja Badenhorst lähtevät kirjastolle. Kirjastonhoitajana toimii vanha eläkeläinen, Shi Hsing, jota Virginian katoaminen harmittaa lähinnä sen vuoksi, että tällä on lainassa useampiakin kirjaston arvokkaimmista teoksista – esoteerisia kirjoja, jotka on lahjoittanut Zacharias Erricks. Tutkijat löytävät kirjaston tietokoneelta Virginian sukututkimuksen, jonka he tulostavat mukaansa.

Samaan aikaan Perez ja Jeff ajavat Colonial Lodgelle. Paikalla lounasta nauttinut Thomas (e01) tervehtii Jeffiä iloisesti, mutta muuttuu jälleen hieman sulkeutuneemmaksi Perezin nähdessään. Perez kuitenkin vetää Thomasin sivummalle ja saa sovittua tämän kanssa War Shield Stationin kulkuluvan väärentämisestä. Agentti Perez myös soittaa yleisöpuhelimesta entiselle parilleen Hector Silvalle udellakseen tietoja Mohawkseista. Silva ei ole alkuunkaan iloinen Perezin yhteydenotosta ja varoittaa tätä Ryder “Easy” McPhersonista, joka johtaa Mohawksien tutkimuksia.

Neljä tutkijaa kohtaavat jälleen Mandy’s Dinerissa, kerraten tutkimustensa kulkua ja suuntaa ja suunnittelevat yhteydenottoa Mohawkseihin.

Illan tullen suunnitelma on valmiss. Badenhorst kiipeää talon katolle lähellä Mohawksien kerhotaloa, kun muut ajavat Jeffin rekalla kerhotalon aidatulle pihalle. Röyhkeydestä hämmästyneet Mohawksit tulevat heitä vastaan aseet käsissään. 

Kireä tilanne siirtyy hetken kuluttua sisätiloihin, josta tavataan myös kaksi Rapid Fallsista saapunutta TechnoVipers-jengin jäsentä. Jeff yrittää ottaa tilanteen haltuun ja iskee toisesta jengiläistä haulikon perällä kasvoihin. Marshall menettää hermonsa ja vetää esiin osan Virginian kaapista löydetystä kokaiinista ja selittää kaiken.

Mohawksien johtaja Rivera haluaa löytää tyttöystävänsä ja kertoo kaiken tietämänsä tutkijoille, vaikka onkin hyvin epäileväinen agentti Perezin suhteen. 

Lopulta agentti Perez, Jeff ja Marshall pääsevät lähtemään kerhotalolta ehjin nahoin. Katolta tilannetta seurannut Badenhorst huomaa, että aiemmin poistuneet TechnoViperit ovat jääneet väijyksiin ja pistävät tarkasti merkille, millaisella autolla Jeff liikkuu…


Kampanjamme käytti tutkimuskarttaa. Koko kartta oli alusta lähtien pelaajien luettavissa ja sen annettiin ohjata tarinan etenemissuuntaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s