Sessioraportti: Keystone Heights, s01e06

Franklin PerezPeetu
Zander Badenhorst Mikko
Jeremy “Jeff” LyonPetri

(Jack MarshallJani poissa)

Sotilastukikohtaan tunkeutuminen saattoi olla yllättävän helppoa, mutta sen vaikutukset tuskin olivat sellaisia, joita tutkijat odottivat. 

Mökillä Perezin esimies yrittää jälleen ottaa yhteyttä agenttiin, mutta Perez sulkee vastaamatta puhelimen vahvistetun laukkunsa sisälle. 

Hetkessä tutkijat myös huomaavat Jackin ottaneen tapahtumat muita raskaammin. Toivoen tämän omituisen käytöksen olevan ohimenevää, muut sitovat Jackin ja siirtävät tämän kellariin, voidakseen rauhassa arvioida tilannetta.

John Furrow – erakoitunut metsästäjä

Rauhaa ei kuitenkaan suoda, sillä pian tutkijoihin ottaa yhteyttä Furrow-niminen erakko Jackin radiolaitteiston välityksellä. Tämä varoittaa kaikkia kuulijoita Warshield Stationilta leviävästä sumusta. Ei mene kauaakaan, kun tutkijat jo havaitsevat itsekin lähestyvän sumun – ja sitä pakenevat eläimet.

Furrow ilmaantuu mökille ja piiloutuu makuuhuoneeseen, kun paikalle saapuu pian myös armeijan erikoisjoukkoja. Sotilaat piirittävät mökin ja vaativat läsnäolijoita antautumaan tutkimuksiin.

Sotilaat ottavat mökin haltuun tehokkaasti. Jeff tuupertuu lattialle lamauttimen uhrina. Näyttää jo siltä, että tutkijoita uhkaa parhaassakin mahdollisessa tapauksessa sotavankeus. 

Tilanne saa kaaottisen käännöksen, kun Jeff syöksyykin lähimmän sotilaan kimppuun.

Käsirysyn ja kiivaan tulitaistelun aikana Furrow pakenee ikkunasta, agentti Perez haavoittuu vakavasti ja kaikki sotilaat, ryhmänjohtajaa lukuunottamatta, saavat surmansa.

Päättäen, että nyt on paettava pikaisesti, tutkijat varustavat Jeffin rekan kriittisimmillä tarvikkeillaan, sytyttävät mökin tuleen ja pakenevat Rapid Fallsiin.

Rapid Fallsissa tutkijat vuokraavat paikan leirintäalueelta, käyvät tulostamassa Warshield Stationilta varastamansa tiedostot ja siirtyvät paikalliseen Agent Orange-luonasravintolaan tutkimaan papereita – jotka mullistavat heidän käsityksensä koko maailmasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s