Kesän korvilla innostuin pelaamaan Praedoria. Kun palasi pitkästä aikaa suomen kielisen roolipelin pariin, heräsi fiilikset myös kirjoitella siihen jotain. Ajattelin, että olisi hauska kaivaa ensimmäinen tekemäni seikkailu (ANKHiin joskus 90-luvulla) Praedoriin.

Ja siitähän se ajatus sitten lähti.

Nyt muutama kuukausi myöhemmin seikkailuita on vino pino, niiden lisäksi on lähdekirja seikkailuihin rajaseuduille ja kampanjan tämän päälle teossa. Olen näitä julkaissut Praedorin Facebook-ryhmässä, mutta tiedostojen hallitseminen siellä on hankalaa, eivätkä kaikki kuitenkaan ole fasessa. Joten nyt Diceblastersin alle on avattu fanimateriaalisivu.

Materiaalia on tulossa varmasti lisää. Työn alla on tälläkin hetkellä useammankin seikkailun lisäksi myös muuta käyttökelpoista materiaalia. Luonnollisesti kaikkia voi käyttää melko pienellä vaivalla muissakin fantasiaroolipeleissä; maailmasidonnaisuus seikkailuissa on yleensä helppo muokata.

Cover art of four fan made supplements.
%d bloggaajaa tykkää tästä: