Pohjolan saagat, alpha

Enpä olisi keväällä uskonut, että tämän vuoden aikana palaan kaksikymmentä vuotta vanhan pelini pariin.

Lukuisat Praedor-sessiot, mahtava yhteisö ja äkkiä roihahtanut intohimo johtivat kuitenkin täysi-ikäisyyden saavuttaneiden vanhojen muistiinpanojen pariin. Alkuun tarkoituksena oli luonnollisesti vain vähän lämmitellä muistoja, mutta pikkuhiljaa työ lähti etenemään lumivyöryn tavoin.

Työtä on kuitenkin vielä jäljellä aivan mielettömän paljon. Kaivoin esiin kaikki muistiinpanoni ja tarinani vuosituhannen vaihteesta ja niistä on nyt ehkä viidennes käyty läpi. Tästä huolimatta Pohjolan saagat alkaa kokonaisuutena hahmottua jo niin hyvin, että halusin jakaa sen teidän kanssanne.

Tätä teosta tutkiessa kannattaa huomioida, ettei se ole lähelläkään valmista. Käyttökelpoinen, ainakin joltain osin, se jo varmasti on. Mutta hiomista vaaditaan vielä rutkasti.

Mukana on luultavimmin liikaa taustamateriaalia, mutta sen karsimisen aika tulee myöhemmin. Pelillisyyttä ja sen yhtenäistämistä kaivataan vielä varmasti myös.

Jos päätät ottaa haasteen vastaan ja kahlata Marrasmeren syviin vesiin, niin olen enemmän kuin kiinnostunut ottamaan vastaan kritiikkiä ja ajatuksia!

LATAA KIRJA TÄSTÄ (n. 60Mt)

Aktiivinen kehitystyö tämän teoksen osalta jatkuu yhä. Kuten sanottu, materiaalia on vähintäänkin runsaasti. Ensi viikolla posti tuo kuitenkin 50+ viikinkiminiatyyriä, joten maalaushommia täytynee välillä ottaa myös käsittelyyn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s