Sessioraportti: Keystone Heights, s01e05

Zander Badenhorst – Mikko
Jeremy “Jeff” LyonPetri
Franklin PerezPeetu
Jack MarshallJani

Viimeöinen kohtaaminen on järkyttänyt kaikkien todellisuudentajua sekä henkisiä voimavaroja. Vaikka yliluonnollisen mahdollisuus on kaiken aikaa ollut läsnä, on aivan eri asia kohdata se ja lähes menettää henkensä sen vuoksi. 

Aamun valjetessa Perez saa soiton pomoltaan. Tämä vaatii selventämään, mitä Black Hillseillä oikein tapahtuu. Adrenaliinin yhä pumpatessa Perezin suonissa, tämä antaa miehen kuulla kunniansa. 

Puhelun jälkeen Jack ja Perez päättävät suorittaa puhdistautumisrituaalin. He polttavat pihalla tynnyrissä löytämiään yrttejä ja maalaavat alastomat kehonsa mystisillä symboleilla. Juuri rituaalin huipentuessa äänetön musta helikopteri lentää mökin yli.

Jälkeenpäin, nukuttuaan melkein koko seuraavan päivän, tutkijat lähtevät tapaamaan Thomasia ja Mohawkeja Colonial Lodgelle. (Illan esiintyjänä Clara Preston.)

Jeff saa todistaa pystyvyytensä Mohawkien Mikea vastaan. Suuresta uhosta huolimatta Mike putoaa helposti ja Jeff viettää lopun illan Mohawkien juhlittavana.

Muut tutkijat keskittyvät tällä välin tutkinnan edistymiseen; agentti Perez saa Thomasilta väärennetyn kulkuluvan Warshield Stationille. Sterling Housen tapahtumista yhä järkyttynyt Badenhorst yrittää haastaa riitaa paikallisten kanssa, mutta kukaan ei tunnu enää olevan tappelutuulella.

Saatuaan kulkuluvan Warshield Stationille, keskiviikko käytetään hakkeroimalla sotilastukikohdan tietokantaa. Selvinneiden tietojen perusteella päätetään laitokseen soluttautuminen suorittaa samana yönä.

Vuorilla sijaitseva sotilastukikohta on vilkas ja hyvin vartioitu. Badenhorst jää väijyyn läheiselle jyrkänteelle tarkkuuskiväärinsä kanssa, agentti Perezin salakuljettaessa muut sisälle.

Tutkijoiden tiedusteluretken kohteeksi on valittu syrjemmässä sijaitseva tutkimushuone, jonka tietokoneelta on pääsy Warshield Stationin keskustietokantaan. Soluttautuminen halki kliinisen puhtaiden käytävien sujuu välikohtauksetta – vaikka jokainen tutkija tunteekin sisällään houkutuksen tutkia myös muita kohteita, joiden kätkemät salaisuudet vaikuttavat olevan mullistavia.

Tietokoneen suojaukset paljastuvat lopulta yllättävän helpoiksi Jackin murtaa. Varsinkin kun tämä syrjäyttää samalla paikallisen turvajärjestelmän suojatakseen murtoaan. Hetkessä yleiset turvajärjestelmät kuitenkin käynnistyvät ja koko asema herää eloon kuin sohittu ampiaispesä.

Kaaosta hyväksikäyttäen tutkijat onnistuvat pakenemaan tutkimuslaitoksen katolle, jolta he varastavat mustan, merkitsemättömän helikopterin. Heidän noustessaan ilmaan, Jeff huomaa tuijottavansa suoraan tunnistamatonta lentää alusta, joka on saapunut paikalle äänettä ja huomaamatta. Huomaamatta kaikilta muilta paitsi Badenhorstilta, joka ampuu tarkasti aluksen alas.

Jeff ohjaa helikopterin sovitulle kohtaamispaikalle, josta hän agentti Perez ja Jack kaahaavat takaisin Jackin mökille. Badenhorst suoriutuu paikalle ajamalla mönkijällä metsän halki. Matkallaan hän huomaa hirviömäisten varjojen syöksyvän puiden kätköissä kohti Warshield Stationia.


Handoutiksi luotu Warshield Dossiers, jonka annoin pelaajille pelikerran lopuksi (tai seuraavan aluksi)?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s